Membership

Informatie over lidmaatschap

AFCEA The Hague Chapter heeft een mailinglist die bestaat uit leden en niet-leden van AFCEA International. Alleen leden zijn geregistreerd in de officiele AFCEA database. Leden profiteren van speciale kortingen op grote AFCEA events zoals TechNet. Zij ontvangen ook het maandelijks AFCEA magazine SIGNAL, bordevol waardevolle informatie, thuis in de bus.
Leden zijn geregistreerd met een uniek lidmaatschapnummer wat afgedrukt staat op de lidmaatschapkaart.
Een ieder die individueel lid wil zijn van AFCEA dient zich in te schrijven bij AFCEA International.
Dan kan op: https://www.afcea.org/portal/imemb/newmember.jsp

Daar maak je ook de keuze voor AFCEA The Hague Chapter. Men heeft de keuze uit een eenjarig dan wel driejarig lidmaatschap voor resp. $50,- USD en $120,- USD. Na aanmelding en keuze voor The Hague Chapter, neemt onze secretaris contact op met het nieuwe lid om hem of haar welkom te heten.
Daarnaast is een lifetime membership mogelijk voor een eenmalige bijdrage van $900,- USD. In het lidmaatschap is tevens de jaarlijkse bijdrage van $18,- USD voor het internationale blad SIGNAL Magazine opgenomen. Er wordt geen aparte contributie geheven door ons Chapter; er is wel een bijdrage in de kosten voor deelnemen van bijeenkomsten.
Zie het tabblad “Events” op onze website.

Deze bijdrage is 20,- euro per persoon. Indien men geen lid van AFCEA International kan men toch deelnemen tegen een vergoeding van 30,- euro.
Voor medewerkers van het Ministerie van Defensie en/of de sector Openbare Orde en Veiligheid zijn voor de door ons georganiseerde bijeenkomsten een beperkt aantal gratis toegangskaarten beschikbaar. Aanmelding en betaling geschiedt uitsluitend via Internet met de web tool EventBrite. In de uitnodigingen die de secretaris verzendt, is een link opgenomen naar EventBrite voor aanmelding. Leden kunnen ook een jaarkaart aanschaffen voor de prijs van 110,- euro per 12 maanden, informeer bij de secretaris.

Bedrijven die niet individuele leden inschrijven bij AFCEA International kunnen ook als bedrijf Corporate Member worden. Afhankelijk van de bedrijfsgrootte en de geldelijke bedrijfscontributie kan het bedrijf 5 tot max. 50 personen laten deelnemen aan AFCEA evenementen. Zie voor de mogelijkheden https://afcea.org/site/?q=CorporateMembership

Sponsoring van AFCEA The Hague Chapter:
Bedrijven en individuen kunnen ons chapter sponsoren met een geldelijke bedrijge. Een individu kan elk bedrag dat hij wenst beschikbaar stellen. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld de kosten van een meeting inclusief lunch of diner dragen. Ook is het hosten/sponsoren van ons Annual Dinner tegen overeen te komen condities mogelijk; hiervoor kan men contact opnemen met een van onze bestuursleden.
Voor bedrijven kennen wij het corporate sponsorschap van ons The Hague Champter en wel in drie gradaties:
GOLD, SILVER, BRONS

GOLD:
De hoogste bijdrage (gold) is 1250,- euro per jaar. Hiervoor krijgt men hetgeen is vermeld bij zilver en bovendient krijgt het bedrijf het recht tijdens het Annual Dinner een eigen tafel te hosten met (actieve) overheids-medewerkers. Indien er kosten zijn verbonden aan deelname aan het diner dan betaalt het bedrijf echter wel de kosten van deze genodigden. Bovendien krijgt het bedrijf vijf jaarkaarten voor personen die het bedrijf vertegenwoordigen tijdens meetings. De vermelde tarieven zijn inclusief btw en kunnen jaarlijks worden herzien.

SILVER:
De bijdrage is 700,- euro per jaar. Hiervoor krijgt men als tegenprestatie een banner op onze website zoals bij brons en bovendient krijgt het bedrijf het recht een vlag/wimpel met bedrijfsinfo c.q. logo te plaatsen tijdens meetings. Daarnaast krijgt het bedrijf drie jaarkaarten voor personen die het bedrijf vertegenwoordigen.

BRONS:
De kleinste bijdrage (brons) is 300,- euro per jaar. Hiervoor krijgt men als tegenprestatie een banner met logo van 2x4cm, inclusief link naar de bedrijfssite op onze website www.afcea.nl
Bovendien krijgt het bedrijf 1 jaarkaart voor het bedrijf om gratis bijeenkomsten bij te wonen. (Muv ALV dinner)
Brons is er ook in een + versie, alles wat hierboven is genoemd, + het recht een vlag/wimpel met bedrijfsinfo c.q. logo te plaatsen tijdens meetings voor 500,- euro per jaar.